2392031990 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 5, Νέα Μηχανιώνα glossiko@gmail.com
 
     
     
     
     
     
     
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Ο τρόπος που βλέπουμε την εκπαίδευση και τη διαπαιδαγώγηση
είναι άμεσα συνδεδεμένος με τη μακρόχρονη ιστορία μας.

 
 
     
     
     
     
     
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
 

 

 


 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
Φροντιστήριο Αγγλικών Νέα Μηχανιώνα
ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ
 
 
 
 Η ιστορία μας


Ο τρόπος που βλέπουμε την εκπαίδευση και τη διαπαιδαγώγηση είναι άμεσα συνδεδεμένος με τη μακρόχρονη ιστορία μας. Ας δούμε λοιπόν πως ξεκίνησαν όλα και πως φτάσαμε ως εδώ… 
Το Γλωσσικό Σταυροδρόμι είναι ένα σχολείο ξένων γλωσσών το οποίο ιδρύθηκε πριν από πολλά χρόνια, το 1999 στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, από την κυρία Αθηνά Δάφνη. Το 2006, τη διεύθυνση ανέλαβαν οι 2 υπεύθυνοι του εκπαιδευτικού προγράμματος και βασικοί καθηγητές, η Ειρήνη Σινάνη-Ντούση και ο Πέτρος Τσαπάρας.
Η αλλαγή αυτή έδωσε νέα πνοή στην επιχείρηση καθώς ανακαινίστηκε ριζικά το σχολείο, εξοπλίστηκε τεχνολογικά και αναδιαμορφώθηκε το πρόγραμμα σπουδών. Από το 2006 και έπειτα, η εξέλιξη, η πρόοδος και η επιτυχία του σχολείου ήταν τόσο σημαντική, ώστε δημιουργήθηκε η ανάγκη για επέκταση και επένδυση, η οποία και έλαβε χώρα το 2009, με ένα συμπληρωματικό κτίριο / παράρτημα, απέναντι από το ήδη υπάρχον κεντρικό κτίριο. 
Διανύοντας την επόμενη δεκαετία, από το 2010 και μετά, και παρά τις δυσκολίες (Rest in Peace Irene), το Γλωσσικό Σταυροδρόμι συνεχίζει να αναβαθμίζεται διαρκώς, μοιράζοντας πολλά πτυχία, αλλά κυρίως χαμόγελα, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη ολοένα και περισσοτέρων μαθητών και γονέων, οι οποίοι το έχουν αναδείξει ως το πιο ποιοτικό και αξιόπιστο σχολείο Αγγλικής γλώσσας στη Νέα Μηχανιώνα.
Τα τελευταία χρόνια, από το 2020 και έπειτα προστέθηκε δυναμικά στο διδακτικό προσωπικό και στη διεύθυνση και η Σεμίνα Ντούση (κόρη της Ειρήνης, που «έφυγε» νωρίς) η οποία μαζί με τον πολύπειρο συνεργάτη και στυλοβάτη του σχολείου Στράτο Παπαμιχαήλ συνεχίζουν στο δρόμο της επιτυχίας υπό την καθοδήγηση του Πέτρου Τσαπάρα.
Το «Γλωσσικό», όπως είναι γνωστό στους μαθητές, δε σταματά να εξελίσσεται, και πλέον έχει ξεφύγει, εκπαιδευτικά και ψυχοπαιδαγωγικά, καθώς περήφανα μπορούμε και δηλώνουμε πως έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα, μία κοινότητα, με ηθικές αξίες και νοοτροπία που θα αντέχουν για μια ζωή.
Όπως οφείλει δηλαδή να είναι το ιδανικό σχολείο.    
...and the journey goes on...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ανάγκες και τις ερωτήσεις σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεννόηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.    
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2392031990
 
 
   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ