2392031990 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 5, Νέα Μηχανιώνα glossiko@gmail.com
 
     
     
     
     
     
     
  TEACHERS
Το Γλωσσικό Σταυροδρόμι δεν είναι μία ακόμη εκπαιδευτική επιχείρηση,
αλλά ένα πραγματικό σχολείο με ειδίκευση στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. ...

 
 
     
     
     
     
     
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
 

 

 


 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ | Φροντιστήριο Αγγλικών Νέα Μηχανιώνα
TEACHERS
 
 
 
 Πέτρος Τσαπάρας


O Πέτρος (ή αλλιώς το “boss”) είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης “Αnatolia College” & πτυχιούχος της Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ήρθε για «βόλτα» το 2003 στη Νέα Μηχανιώνα και η αγάπη και το δέσιμο με τους μαθητές του τον έκαναν να επενδύσει και να μείνει πάνω από 20 χρόνια! Είναι υπεύθυνος για τη διοίκηση, το πρόγραμμα σπουδών, τις εξετάσεις των μεγάλων μαθητών, τις εκδρομές και τα οικονομικά, και ιδιαίτερα περήφανος δημιουργός του Glossiko Debate Team. Παρά τα όσα έχει κάνει, πάνω απ’ όλα δηλώνει, και νοιώθει, κυρίως δάσκαλος.

 Σεμίνα Ντούση

Η Σεμίνα (ή αλλιώς Miss Semi) έχει περάσει πραγματικά από όλα τα πιθανά στάδια του σχολείου. Μαθήτρια, δασκάλα, διευθύντρια σπουδών, και πλέον συνιδιοκτήτρια. Είναι απόφοιτος του ΓΕΛ Μηχανιώνας & πτυχιούχος τόσο Ελληνικής, όσο και Αγγλικής Φιλολογίας! Ξεκίνησε το 2017 και εξελίσσεται διαρκώς μεταδίδοντας τη φρεσκάδα και τη θετική της ενέργεια σε μικρούς και μεγάλους μαθητές. Είναι υπεύθυνη για τη διεύθυνση σπουδών, την ομαλή εισαγωγή των μικρών μας μαθητών και το πρόγραμμα, μα πάνω απ’ όλα εμπνευστής και δημιουργός του Glossiko Summer Camp που αποτελεί μια ανάσα δροσιάς στο ζεστό καλοκαίρι, όπως και η ίδια στο σχολείο μας!

 Στράτος Παπαμιχαήλ

Ο Στράτος (ή αλλιώς Mr. Stratoulis) είναι μαζί μας στο σχολείο since day 1, που λένε και στο χωριό μας! Ξεκίνησε το 2005 και πορεύεται μαζί με το Γλωσσικό αδιάλειπτα από τότε. Είναι τέκνο της Μηχανιώνας & πτυχιούχος της Θεολογίας του ΑΠΘ, αριστούχος Cambridge Proficiency και κάτοχος πιστοποιητικού διδακτικής μεθοδολογίας με επάρκεια διδασκαλίας εδώ και δεκαετίες. Αποτελεί την ψυχή και την κολώνα του σχολείου, αναλαμβάνοντας πολλαπλούς ρόλους, από εξεταστής προφορικών μέχρι οδηγός μαθητών και επίσημος φωτογράφος μας! Είναι υπεύθυνος για τα τμήματα αγγλικών, το αρχειακό υλικό, τις εκδηλώσεις και φυσικά τις φωτογραφίες και τα βίντεο, μα πάνω απ’ όλα εμπνευστής και δημιουργός του Glossiko Running Team, που συμμετέχει κάθε χρόνο σε μαραθωνίους με φοβερή επιτυχία!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ανάγκες και τις ερωτήσεις σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεννόηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.    
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2392031990
 
 
   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ